Ponovo aktivne Payoneer kartice

Stigla nam je potvrda iz kompanije.

FCA je dozvolio nastavak poslovanja Wirecardu, a nakon što se Mastercard pozabavio tehničkim detaljima, Payoneer Prepaid Mastercard je ponovo aktivna.

„Sada možete povući sredstva sa svoje kartice na bankomatima ili ih koristiti za kupovinu na inernetu ili u prodavnicama”, kaže operativna direktorka kompanije  Keren Levi.

Kako navodi, oni su u procesu da omoguće korisnicima da povuku sredstva na svoje račune u bankama, kao i da iskoriste svoj saldo za uplate, a to bi trebalo da aktiviraju 6. jula. Do tada neće biti uzimane provizije prilikom skidanja novca s bankomata.

Podsetimo, 26. juna je finansijski regulator Velike Britanije FCA zahtevao od Wirecarda da prestane sa svim aktivnostima, kako bi bila obavljena istraga, koju je pokrenuo i nemački finansijski regulator BaFin. Korisnici su bili zatečeni kada su videli da njihove kartice ne funkcionišu, pre nego što su i saznali šta je razlog.

Pročitaj i:

U Wirecard se sumnja od 2016, zašto to korisnici nisu znali do sada?  

CEO Payoneera za Startit Dnevnik: Korisnicima ćemo vratiti 100% novca

Kako bi umirio korisnike i povratio narušeno poverenje u kompaniju, izvršni direktor Skot Galit je za Startit Dnevnik rekao da će korisnicima vratiti 100 odsto novca i da neće čekati odluku nadležnih.

Odluka je ipak stigla pre nego što je iko očekivao, a kako regulatori navode, istraga ovde nije završena, samo su želeli da se što pre steknu uslovi da korisnicima ponovo bude dostupan sopstveni novac.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Petar Paunović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu