Beogradski startap Brides2Bride obezbedio 90.000€ kapitala uz grant Inovacionog fonda

U svom poslednjem krugu odobrenih grantova, Fond za inovacionu delatnost je odobrio sredstva mladom startapu iz Beograda koji pravi platformu za planiranje venčanja — Brides2Bride, o kome smo pisali ranije na Startitu.

Brides2Bride, jedan od učesnika ovogodišnje Startap akademije, je uz podršku Fonda uz sopstveno učešće od 15% obezbedio ukupno 90.000 € za dalji rad na svojoj platformi.

Kako za Startit kaže osnivač Nikola Vučićević, novac prvenstveno planiraju da ulože u razvoj biznisa:

nikolaVeoma smo srećni zbog ove prilike. Uštedeće nam dosta vremena i omogućiće nam da što pre ponudimo naš proizvod globalnom tržištu.

Pored sredstava očeukujemo dosta pomoći od mentora Inovacionog fonda koji će nam biti na raspolaganju, jer smo kroz Startap akademiju naučili da cenimo vrednost mentorstva. — Nikola Vučićević, osnivač

Inovacioni fond je sigurno prepoznao potencijal proizvoda koji targetuje veliko tržište kao što je ono za organizaciju venčanja (samo u Srbiji se vrednost procenjuje na 200-300 miliona evra a globalno na 160 milijardi dolara), a za Startap akademiju je ovo dodatna validacija kvaliteta programa i polaznika.

Ovo nije prvi startap koji je podržan od strane ovog Fonda bespovratnim grantom, u tom društvu su i Strawberry Energy, Kiss Menu, Coprix Media, kao i mBrainTrain, koji je proglašen i za najbolju domaću inovaciju u 2013. godini.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Zoja Kukić

Unesite termine za pretragu