Woka Woka je igra koja godinama beleži kontinuiran rast. Samo pola godine nakon lansiranja koje je bilo u febraru 2016. godine igralo ju je više od milion ljudi, a godinu posle toga pet miliona.

Igra koja je moderna verzija Zume proizvod je domaćeg studija Two Desperados, a beleženje oziljnog rasta nastavila je do danas. Naime, Woka Woka je pre dva dana stigla do 20 miliona korisnika, čime je više nego opravdala preusmeravanje kompanije sa HOPA igara na free-to-play naslove.

Na tom tragu je i mlađa marble shooter igra Desperadosa, Viola’s Quest, koju su lansirali u martu ove godine i tim povodom izjavili da nameravaju da se etabliraju kao broj jedan u već poznatoj niši.

Iako bi se sudeći po rezultatima Woka Woke reklo da nema mnogo toga što bi ekipa Two Desperadosa mogla da uradi bolje, kako nam je objasnila jedna od osnivača Marija Ilić, u razvoju Woke su dosta grešili i zato smatraju da će njihov novi naslov postići još veći uspeh.

A više o izazovima kroz koje su prolazili na putu do igre koja okuplja milione Vojislav i Marija su govorili prošle godine u intervjuu za Startit.