Kako pokrenuti sopstveni biznis — Mini Startap Akademija za srednjoškolce u Startit Centru Inđija

Dvodnevna akademija namenjena srednjoškolcima će se održati 15. i 16. novembra u Startit Centru Inđija.

Tatjana Milošević - 30. Oktobar, 2017.

Program Mini Startap Akademije je namenjen srednjoškolcima koje interesuje preduzetništvo i koji žele u tome da se oprobaju. Tokom dva dana ćemo proći osnovna znanja na koja se fokusiramo na Startap akademiji, o tome kako početi do konkretnih alata za naredne korake — poput Lean Canvasa, koncept Lean Startapa i MVP-a, ispravne tehnike intervjuisanja prospektivnih mušterija, a proći ćemo i osnovne modele finansiranja i najbolje načine na koje možete dobiti sredstva od investitora.

Pored predavanja, proći ćemo i nekoliko praktičnih radionica tako da računajte na to da i sami učestvujete u interakciji sa predavačem i drugim učesnicima.

Predavač

Zoja Kukić, suosnivačica Startita, ima 29 godina i diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Posvećena je jačanju pozicije žena u IT sektoru i biznisu. Do sada je govorila na više od 50 međunarodnih i domaćih događaja na teme preduzetništva, IT sektora, crowdfundinga, startap i IT zajednice u Srbiji, ženskim pravima i drugim srodnim temama.

Prijave

Akademija će se održati 15. i 16. novembra sa početkom od 16h u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 4). Možete se prijaviti sami ili sa osobom sa kojom planirate da se upustite u preduzetnički poduhvat. Učešće na Akademiji je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta potrebno da svoje prisustvo prijavite putem sledeće forme.

U Startit Centru Inđija će se istim danima održati i Mini Startap Akademija namenjena svima koje interesuje preduzetništvo i koji žele u tome da se oprobaju. Detalje o Mini Startap Akademiji možete pronaći ovde.