Kako pokrenuti i voditi sopstveni biznis — besplatna Mini Startap akademija u Inđiji

Mini Startap Akademija namenjena je svima koje interesuje preduzetništvo. Tročasovna predavanja će se održati 15. i 16. novembra sa početkom u 11h u Startit Centru Inđija.

Tatjana Milošević - 1. Novembar, 2017.

Program Mini Startap Akademije je namenjen svima koje interesuje preduzetništvo i koji žele u tome da se oprobaju. Tokom dva dana ćemo proći osnovna znanja, na koje se fokusiramo na Startap akademiji, o tome kako početi do konkretnih alata za naredne korake — poput Lean Canvasa, koncept Lean Startapa i MVP-a, ispravne tehnike intervjuisanja prospektivnih mušterija, a proći ćemo i osnovne modele finansiranja i najbolje načine na koje možete dobiti sredstva od investitora.

Pored predavanja, proći ćemo i nekoliko praktičnih radionica tako da računajte na to da i sami učestvujete u interakciji sa predavačem i drugim učesnicima.

Predavač

Zoja Kukić, suosnivačica Startita, ima 29 godina i diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Posvećena je jačanju pozicije žena u IT sektoru i biznisu. Do sada je govorila na više od 50 međunarodnih i domaćih događaja na teme preduzetništva, IT sektora, crowdfundinga, startap i IT zajednice u Srbiji, ženskim pravima i drugim srodnim temama.

Prijave

Akademija će se održati 15. i 16. novembra sa početkom od 11h u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 4). Možete se prijaviti sami ili sa osobom sa kojom planirate da se upustite u preduzetnički poduhvat. Učešće na Akademiji je besplatno ali, zbog ograničenog broja mesta, potrebno je da svoje prisustvo prijavite putem sledeće forme.

U Startit Centru Inđija će se istim danima održati i Mini Startap Akademija namenjena srednjoškolcima. Detalje o Mini Startap Akademiji za srednjoškolce možete pronaći ovde.

Mini Startap Akademija se organizuje u okviru projekta “Podrška privatnom sektoru u Srbiji” koji SEE ICT organizuje u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.