IT konferencija za iskusnije programere u okviru ovogodišnjeg ITkonekta

Konferencija će se održati 20. i 21. maja u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza.
itkonekt 2017

Predavači iz Amerike, Švajcarske, Libana, Bugarske, Rumunije, okupiće se u Beogradu, na konferenciji koja će se održati u okviru ITkonekta.  Na konferenciji će se govoriti o PHP-u, Laravelu, Javi, kao i drugim aktuelnim programskim jezicima i tehnologijama u IT-ju danas. 

Predavači

Jedna od glavnih tema na konferenciji biće virtuelna realnost. Pre nekoliko meseci Unity je objavio EditorVR, alat koji omogućava rad i kreiranje VR projekta unutar VR okruženja. Kako ovaj alat funkcioniše i koliko olakšava izgradnju VR sveta, iz prve ruke pokazaće Amir Ebrahimi, koji vodi VR tim u Unity-ju, najvećoj svetskoj kompaniji za kreiranje i razvoj 2D, 3D, VR i AR igara i iskustava.

Mahmoud Zalt, jedan od 10 najvećih stručnjaka na svetu za Laravel, pričaće o tome zašto u 2017. godini umesto tradicionalnih web aplikacija baziranih na HTML-u, bi trebalo praviti API orijentisane aplikacije.

Zend konsultant Adam Culp će pričati o testiranju u PHP-u, a biće reči i nekim novim trendovima u IT-ju kao što je IoT, Machine Learning, Big Data i drugo.

Više o samoj agendi možete pročitati na sajtu konferencije.

Glavni pokrovitelj konferencije je Quantox Technology, a konferenciju su podržali i kompanije Endava, Avisto Eastern Europe, TNation, 3AP, enjoy.ing i drugi.

Konferencija se održava u okviru ITkonekta. Na ovogodišnjem ITkonektu predstaviće se preko 30 IT kompanija i ponuditi svoje poslove 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza. ITkonekt će, osim kompanija, okupiti i IT organizacije, IT edukativne ustanove, gejming scenu. ITkonekt je prošle godine za dva dana posetilo skoro 3000 posetilaca iz IT industrije.

Prijava

Ova konferencija je namenjena iskusnijim programerima, a prijave su otvorene na sledećem linku. Broj mesta je ograničen. 

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Strahinja Krstić

Unesite termine za pretragu