ITkonekt 2017 — Povezivanje IT industrije ovog maja u hotelu Crowne Plaza

Treći zaredom ITkonekt održaće se 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza.

Strahinja Krstić
08/04/2017
itkonekt 2017

Preko 30 IT kompanija će se predstaviti i ponuditi poslove na ovogodišnjem ITkonektu, koji se, treći put zaredom, održava 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza.

ITkonekt će okupiti i preko 15 inostranih i domaćih predavača, organizacije i edukativne ustanove iz oblasti IT-a. ITkonekt je prošle godine za dva dana posetilo nešto manje od 3000 posetilaca.

Povezivanje učesnika i IT kompanija odvijaće se na drugačiji način nego što je uobičajeno. Svaki posetilac će dobiti narukvicu u koju će moći da unese svoj mejl i Facebook profil. Prislanjanjem narukvice na štand određene kompanije, posetilac će automatski na mejl dobiti poslove koje kompanija u tom trenutku nudi.

Takođe, umesto da dele vizit karte, oni će uz pomoć narukvice razmenjivati kontakte i automatski se dodavati na Fejsbuku.

Kako kažu iz organizacije, ovakav način povezivanja će sve učiniti bržim i jednostavnijim.

IT konferencija za senior i intermediate programere

U okviru ITkonekta, paralelno se tokom dva dana održava se i IT konferencija namenjena senior i intermediate developerima. Poznati svetski IT predavači će pričati o temama kao što su testiranje u PHP-u, Laravel i Docker, Java, Machine Learning, IoT (Python), kreiranje VR aplikacija i sl. Program i teme konferencije će uskoro biti objavljene, a karta za konferenciju će se naplaćivati.

Prijava

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne na sledećem linku. Dovoljno je samo napraviti profil, čime je osiguran ulaz na događaj.

Strahinja Krstić

Objavio/la članak.

subota, 8. April, 2017.

IT Industrija

🔥 Najčitanije