Beogradski CouchCoach pobednik ovogodišnjeg Spark.me takmičenja, sledeća stanica San Francisko

Peti put zaredom, pobednička ekipa na Spark.me takmičenju dolazi iz Srbije. Pored CouchCoacha, u finalu se našao još jedan domaći startap, WorkPuls.

Nevenka Rangelov - 31. Maj, 2017.

Beogradski CouchCoach pobednik je ovogodišnjeg Spark.me startap takmičenja, koje se po peti put održalo u Budvi u sklopu Spark.me konferencije.

U finalu se našla još jedna domaća ekipa, WorkPuls, zajedno sa startapom Churn iz Velike Britanije.

Nagrada za pobedničku ekipu je, kao i prethodnih godina, plaćeni put do San Franciska i izlagačko učešće na konferenciji TechCrunch DISRUPT, jednoj od najvažnijih i najposećenijih startap konferencija na svetu. Za razliku od prethodnih godina, ovog puta će i drugoplasirana ekipa dobiti nagradu — 10 dana u Startup Embassy-u u Palo Altu.

Aplikacija CouchCoach namenjena je košarkaškim entuzijastima koji kroz aplikaciju mogu da šalju savete trenerima tokom utakmice, osvajaju sopstvene poene i rangiraju se na listi. Nakon utakmice se proglašava najbolji CouchCoach, i praksa je da pravi trener sa klupe uruči nagradu treneru sa kauča.

CouchCoach je do sada peta ekipa iz Srbije koja osvaja prvo mesto na Spark.me takmičenju posle TruckTracka, FishingBookera, Coprixa i DryToolsa.