Za IndiePrize na Casual Connectu izabrano čak 7 domaćih developera!

U ponedeljak Casual Connect je objavio konačan spisak igara koje su izabrane da se besplatno predstave na ovoj konferenciji u okviru Indie Prize Showcase dela programa za koji smo ranije najavili prijave.

Izabrane su 42 igre iz 24 zemlje, a čak 7 je iz Srbije! Kako nam kaže direktorka ovog programa, biranje igara je bilo dugo, ali zabavno:

julijaBilo je veoma teško izabrati igre koje će se predstaviti na ovoj izložbi, uglavnom zato što nismo mogli da prestanemo da ih igramo! Svaka igra je jedinstveno umetničko delo. Moja želja za sve njih je da pronađu svoju publiku, nišu i dobiju svu pažnju koju zaslužuju.

Nadamo se da bi ovaj događaj mogao biti odlučujući pokretač za ove igre i njihove kreatore.

Odabrane igre takmičiće se za najbolje u 7 različitih kategorija među kojima su i nagraed za najbolji dizajn ili najveći nivo inovativnosti.

Srpske igre koje će se predstaviti na ovogodišnjem Casual Connectu su COFA Games, 4Stroke Studio, Superverse, Evil Pumpkin, re:Spot, Monoplex i Enetrainment Forge. Iz regiona će se predstaviti Lajong iz Bosne i AtomWorks iz Hrvatske.

Indi Prize Showcase noviji je koncept Casual Connecta, organizuje se svega nešto više od godinu dana, a do sada je u njemu učestvovalo preko 400 nezavisnih kreatora igara.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Zoja Kukić

  • Tuesday, 21. October 2014.

    Koliko vidim Monoplex nije domaćа firma.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu