Na Casual Connect u Beogradu 75 govornika i 40 indie developera

Casual Connect je konferencija koja cilja da okupi najbolje kreatore igara, izdavače, distributere i druge eksperte iz gejming industrije od 10. do 12. novembra u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Cilj događaja je da pruža podršku gejming zajednici kroz korisna predavanja, priliku za promovisanje i upoznavanje potencijalnih partnera i klijenata.

Preko 75 govornika pokriće različite aktuelne teme, a spisak govornika i predavanja možete videti ovde. Pored segmenta o novostima iz industrije, mobilnim igrama, razvoju i F2P game developmentu, 12. novembra održaće se Unity Day koji predstavlja seriju od 5 intezivnih predavanja o dolazećoj engine tehnologiji, cloud servisima i gameplay sharingu.

U sklopu konferencije je i takmičenje gde će preko 40 nezavisnih i novih razvojnih timova imati priliku da prezentuju svoje igre na Indie Prize Showcase, dok će već ostvareni developeri moći da prikažu svoje novije projekte na IDEA Showcase.

Casual Games Association obezbeđuje poseban popust i smeštaj za developere koji žele da prisustvuju konferenciji. Kvalifikovani developeri dobiće trodnevnu propusnicu po ceni od 80 dolara (bez popusta cena je 250) i besplatan smeštaj u hostelu od 9. do 13. novembra. Potrebno je da developer bude iz jedne od navedenih država, ima tim od 20 ili manje članova i game projekat u razvoju ili portfolio prethodno objavljenih igara.

Prijave su otvorene do 15. okrobra, a više informacija kao i samu prijavu možete naći na ovom linku, a ako želite da saznate zbog čega su se odlučili da konferenciju održe baš u Beogradu, pročitajte ekskluzivni intervju za Startit sa direktorkom Casual Games Association Džesikom Tams.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Sonja Miljković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu