IT konferencija za iskusnije programere u okviru ovogodišnjeg ITkonekta

Konferencija će se održati 20. i 21. maja u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza.

Strahinja Krstić
24/04/2017
itkonekt 2017

Predavači iz Amerike, Švajcarske, Libana, Bugarske, Rumunije, okupiće se u Beogradu, na konferenciji koja će se održati u okviru ITkonekta.  Na konferenciji će se govoriti o PHP-u, Laravelu, Javi, kao i drugim aktuelnim programskim jezicima i tehnologijama u IT-ju danas. 

Predavači

Jedna od glavnih tema na konferenciji biće virtuelna realnost. Pre nekoliko meseci Unity je objavio EditorVR, alat koji omogućava rad i kreiranje VR projekta unutar VR okruženja. Kako ovaj alat funkcioniše i koliko olakšava izgradnju VR sveta, iz prve ruke pokazaće Amir Ebrahimi, koji vodi VR tim u Unity-ju, najvećoj svetskoj kompaniji za kreiranje i razvoj 2D, 3D, VR i AR igara i iskustava.

Mahmoud Zalt, jedan od 10 najvećih stručnjaka na svetu za Laravel, pričaće o tome zašto u 2017. godini umesto tradicionalnih web aplikacija baziranih na HTML-u, bi trebalo praviti API orijentisane aplikacije.

Zend konsultant Adam Culp će pričati o testiranju u PHP-u, a biće reči i nekim novim trendovima u IT-ju kao što je IoT, Machine Learning, Big Data i drugo.

Više o samoj agendi možete pročitati na sajtu konferencije.

Glavni pokrovitelj konferencije je Quantox Technology, a konferenciju su podržali i kompanije Endava, Avisto Eastern Europe, TNation, 3AP, enjoy.ing i drugi.

Konferencija se održava u okviru ITkonekta. Na ovogodišnjem ITkonektu predstaviće se preko 30 IT kompanija i ponuditi svoje poslove 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza. ITkonekt će, osim kompanija, okupiti i IT organizacije, IT edukativne ustanove, gejming scenu. ITkonekt je prošle godine za dva dana posetilo skoro 3000 posetilaca iz IT industrije.

Prijava

Ova konferencija je namenjena iskusnijim programerima, a prijave su otvorene na sledećem linku. Broj mesta je ograničen. 

Strahinja Krstić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 24. April, 2017.

IT Industrija

🔥 Najčitanije