Digitalni učitelj #2 — petodnevni kurs za učiteljice i učitelje u inđijskom Startit Centru

Digitalni učitelj je petodnevnom kurs namenjenom učitejicama i učiteljima Osnovne škole „Jovan Popović” iz Inđije, koji će realizovati srednjoškolci Tehničke škole „Mihajlo Pupin”.

Tatjana Milošević
19/06/2018

Startit Centar Inđija u saradnji sa srednjom Tehničkom školom „Mihajlo Pupin” i Osnovnom školom „Jovan Popovič” u Inđiji po drugi put organizuje kurs Digitalni učitelj. Kurs Digitalni učitelj podrazumeva petodnevni kurs namenjen učiteljicama i učiteljima Osnovne škole „Jovan Popović” iz Inđije koji će realizovati srednjoškolci tehničke škole.

Cilj kursa je podizanje tehničkih kompetencija učiteljica i učitelja kroz pet konkretnih oblasti kako bi im stečena znanja i veštine olakšale svakodnevni rad u školi. Sam kurs je kreiran i biće realizovan od strane srednjoškolaca koji će ovim iskustvom steći neke od veština kao što su timski rad, veštine prezentovanja, projektni menadžment i profesionalna orijentacija kroz praktičan rad.

Oblasti koje su obuhvaćene kursom

Uslovi za učešće na kursu

Polaznici bi trebalo da:

Termini

Kurs je osmišljen u vidu petodnevnih dvočasa od po 45 minuta sa 15 minuta pauze.

Termini su sledeći:

Prijava

Kurs Digitalni učitelj će biti održan od 22. do 30. juna u prostorijama Startit Centra u Inđiji (Vojvode Stepe broj 2). Kurs je besplatan, a zainteresovani mogu da se prijave putem ove forme, najkasnije do 21.juna.

Tatjana Milošević

Objavio/la članak.

utorak, 19. Jun, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije