Zašto se baviti proizvodom umesto prodavanjem usluga? — meetup beogradske Product zajednice u Startit Centru Beograd

Sa kojim se opcijama developeri u Srbiji načešće susreću?

Novi meetup beogradske Product zajednice zakazan je za četvrtak, 24. oktobar, od 18 i 30 u beogradskom Startit Centru.

Jedno od najčešćih pitanja koje muči ljude u poslovnom svetu jeste, kada i koliko često treba istupiti iz komfort zone?

Developeri u Srbiji imaju praktično tri opcije sa kojima se uglavnom susreću, a to su: rad za kompaniju i pristojna primanja, samostalan rad ili u timu gde sarađuju direktno sa stranim klijentom ili rad na sopstvenom proizvodu i razvijanje svog startapa.

Na ovom meetupu učesnici će imati priliku da saslušaju kako to izgleda iz perspektive predavača i kakvo je on iskustvo imao dok je prolazio kroz sve tri faze.

Predavač

Ivan Stepanović je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu, radio je kao hardverski inženjer pet godina pre nego što se orijentisao na veb razvoj. Nakon nekog vremena kao tim lider u agenciji za veb razvoj i primamljivoj ponudi da postane CEO u istoj, odlučio je da formira svoju kompaniju i izgradi lični proizvod.

Godinu dana kasnije (uz mnogo truda i borbe), on gradi lični startap u saradnji sa partnerom iz SAD-a.

Prijave

Meetup će biti održan u beogradskom Startit Centru (Savska 5) 24. oktobra od 18 i 30. Učešće na događaju je besplatno, prijave su obavezne putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Milena Stojanović

NAPISAO/la članak     16. oktobra, 2019.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu