WordPress radionice — upoznaj se sa WordPress-om u novosadskom Startit Centru

U subotu, 28. septembra, od 11 časova u Startit Centru Novi Sad počinje ciklus WordPress radionica za početnike.

Jelena Voćkić
04/09/2019

U Startit Centru Novi Sad od 28. septembra u 11 časova, počeće sa radom besplatne WordPress radionice u trajanju od tri meseca. Preko 30 odsto sajtova na internetu je napravljeno na WordPress-u i kroz ove radionice, posetioci će imati mogućnost da se približe WordPress-u i da nauče nesto više o ovom CMS-u.

Sam program radionica obuhvata širok spektar tema:

Kome je namenjeno?

Radionice ne zahtevaju prethodno znanje i namenjene su svima koji žele da nauče više o WordPress-u. Prethodno predznanje nikad nije na odmet i može samo da koristi. Za učešće na radionici neophodno je da se ponese sopstveni laptop.

Predavač

Davor Altman radi kao Happiness Engineer za kompaniju Automattic i na dnevnom nivou pruza podršku WordPress korisnicima. Samim WordPress-om se bavi već oko 7 godina, volontirao je na raznim WordCamp-ovima, bio predavač, i do sada je dva puta bio jedan od organizatora WordCamp Evrope. Zaljubljenik je u WordPress i želi da podeli sve što je do sada naučio sa ljudima koji bi da nauče nešto više o ovom CMS-u.

Prijava

Prva WordPress radionica će biti održana 28. septembra u 11 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.

Jelena Voćkić

Objavio/la članak.

sreda, 4. Septembar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

djordje mojić

sreda, 18. Septembar, 2019.

baš lepo, jer sam se mučio sam pokušavajući