Vox.io sada ima impresivnih milion korisnika, a “tek su zagrebali površinu”

Vukašin Stojkov - 17. Septembar, 2012.

Kako piše TechCrunch, vox.io je dobio milionitog korisnika, što je svakako značajno postignuće za ovaj slovenački startap koji želi da kreira budućnost načina na koji komuniciramo. Ovim je vox.io ispunio jedan od ciljeva koji nam je Tomaž Štolfa najavio pre nekoliko meseci – dostići milion korisnika do kraja 2012.

Vox.io nudi mogućnost VOIP komunikacije direktno iz pregledača veba uz razne dodatne mogućnosti kao što su brzi pozivi, napredni chat sistem, a upravo se lansira i mogućnost ćaskanja sa prijateljima sa Facebooka. Više o funkcionalnostima vox.io možete videti u našem članku o ovom servisu.

Cifra od milion aktivnih korisnika pokazuje i izuzetan rast koji ostvaruje vox.io je još jedan prilog oceni da je u pitanju jedan od najinteresantnijih startapa sa prostora Jugoistočne Evrope i ekipa od koje možemo očekivati dosta toga u budućnosti.

U izjavi za Startit povodom ovog miljokaza i načina na koji su ga postigli, Tomaž Štolfa, CEO kompanije, nam je rekao da smatraju da su i pored sjajnih rezultata i dalje na samom početku puta:

Moram da kažem da smo tek zagrebali površinu – još je dugačak put koji treba da pređemo. Puno radimo na dovođenju novih korisnika i unapređivanju kvaliteta proizvoda.

Najveći broj naših novih korisnika dolazi tako što im servis preporuče postojeći korisnici, a u nekim regionima dosta rasta dolazi od deljenja linkova po forumima i YouTube tutorijala.

Čestitke ekipi vox.io, a za više informacija o ovom startapu pogledajte naš pomenuti prikaz servisa i intervju sa Tomažom Štolfom.