Unovči svoj talenat na internetu — panel diskusija u Inđiji

Događaj je zakazan za četvrtak, 27. septembar u 12h u prostorijama Opštine Inđija.

Tatjana Milošević
18/09/2018

Ministartvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje panel na temu: ”Unovči svoj talenat na internetu” u Inđiji, u četvrtak, 27. septembra u 12h. Panel je deo projekta XBIT podržanog u okviru IPA Cross-border Cooperation programa Hrvatska-Srbija 2014 – 2020, koji u Srbiji partnerski sprovode Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, udruženje građana SEE ICT i Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu.

Cilj ovog panela, u okviru kog će se održati predavanje, diskusija i radionica je podizanje svesti u javnosti o značaju definisanja sposobnosti i primeni istih na internetu, o aktuelnim delatnostima koje se razvijaju putem interneta, kao i onim delatnostima koje će biti aktuelne u narednih 10 do 20 godina. Govoriće se o poslovnim online modelima, motivaciji i razvijanju stava prema poslu, kao i o ključnim primenama u ovakvoj organizaciji rada zarad veće efikasnosti.

Govornici na panelu o tome kako se i na koji način sve može raditi i zaraditi na internetu su:

Prijava

Događaj je zakazan za četvrtak, 27. septembar u 12h u prostorijama Opštine Inđija, ulica Cara Dušana broj 1. Učešće je besplatno ali je prijava obavezna i možete je naći ovde.

Za sva pitanja pišite nam na [email protected].

Tatjana Milošević

Objavio/la članak.

utorak, 18. Septembar, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ