Uđi u web programiranje — besplatan osnovni kurs u inđijskom Startit Centru

Besplatan kurs HTML­-a, CSS-a i JavaScript-a u trajanju od dva meseca u Startit Centru Inđija. Rok za prijavu je 30. septembar.

Tatjana Milošević
18/09/2018

U Startit Centru Inđija ćemo tokom oktobra i novembra organizovati kurs front-end programiranja za početnike. Pozivamo sve mlade, od 18 do 35 godina, koji žele da nauče veštine pravljenja web aplikacija (HTML, CSS, JavaScript) i započnu karijeru u ovoj oblasti da se prijave.

Kurs je koncipiran tako da svaki polaznik svojim tempom prolazi lekcije uz mentorstvo predavača.

Po završetku kursa polaznici mogu da očekuju posedovanje umeća da sami kreiraju sajt za sebe ili svog klijenta.

Uslovi za učešće na kursu

Tražimo kandidate koji:

Dodatak: depozit je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, depozit neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime u dobrotvorne svrhe. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

Predavač

Kurs ce držati Petar Petrović, samouki front-end developer koji se nakon dve godine uspešnog rada okrenuo edukaciji i mentorisanju početnika u ovoj oblasti. Pored HTML kursa za početnike koji je napravio, Petar takođe organizuje JavaScript radionice svake subote na kojima se radi na praktičnim projektima.

Termini

Kurs počinje u utorak, 9. oktobra, i održava se u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, prvi pasaž na šetalištu) utorkom od 17 do 19 časova, subotom i nedeljom od 12 do 14 časova, i traje dva meseca.

Da biste učestvovali na kursu, morate biti slobodni da nam se pridružite u svakom od termina i da imate 10 sati nedeljno na raspolaganju za domaće zadatke i vežbanje.

Prijava

Prijave su otvorene do nedelje, 30. septembra, i možete se prijaviti koristeći ovu formu. Nakon toga ćemo obaviti selekciju u vidu intervjua i obavestiti vas da li ste primljeni na jedno od 15 mesta.

Kurs je deo projekta XBIT koji u Srbiji partnerski sprovode Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Udruženje građana SEE ICT i Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, u okviru IPA programa prekogranične saradnje između Hrvatske i Srbije u periodu od 2014. do 2020. godine.

Ukoliko imate nekih pitanja postavite nam ih na [email protected].

Tatjana Milošević

Objavio/la članak.

utorak, 18. Septembar, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije