Telekom Srbija partner na Startap Akademiji — 20.000€ bespovratnih grantova za najbolje timove

U vidu grantova, ali i podrške prilikom razvoja biznisa, Telekom Srbija će podržati do 3 tima koji se ove godine upišu na Startap akademiju.

Tanja Mladenović
28/09/2016

Kao što je najavljeno, peta generacija Startap Akademije počinje sa radom ovog novembra. Ipak ova generacija će biti znatno drugačija od ranijih.

Prvi put će partner naše Startap akademije biti jedna kompanija. U vidu grantova, ali i podrške prilikom razvoja biznisa, Telekom Srbija će podržati do 3 tima koji se ove godine upišu na Startap akademiju.

Pored novčanog iznosa, timovima će biti obezbeđena i:

Više o uslovima možete pročitati ovde.

Telekom Srbija na ovaj način želi da pruži dodatni podsticaj domaćoj startap zajednici i preduzetnicima, koji su spremni da svojim inovativnim proizvodima konkurišu na globalnom tržištu. Sveobuhvatnom podrškom Startit centrima i inicijativama koje podstiču inovativnost u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, Telekom Srbija nastoji da omogući bolje uslove za razvoj domaćeg preduzetničkog okruženja, a time i celokupnog poslovnog ambijenta u Srbiji.

Do sada je više od 100 preduzetnika prošlo kroz program Startap Akademije, a za razvoj svojih rešenja, poput web i mobilnih aplikacija i drugih digitalnih servisa, obezbedili su više od milion evra investicija od domaćih i inostranih ulagača.

Tanja Mladenović

Objavio/la članak.

sreda, 28. Septembar, 2016.

IT Industrija

🔥 Najčitanije