Telekom Srbija partner na Startap Akademiji — 20.000€ bespovratnih grantova za najbolje timove

U vidu grantova, ali i podrške prilikom razvoja biznisa, Telekom Srbija će podržati do 3 tima koji se ove godine upišu na Startap akademiju.

Kao što je najavljeno, peta generacija Startap Akademije počinje sa radom ovog novembra. Ipak ova generacija će biti znatno drugačija od ranijih.

Prvi put će partner naše Startap akademije biti jedna kompanija. U vidu grantova, ali i podrške prilikom razvoja biznisa, Telekom Srbija će podržati do 3 tima koji se ove godine upišu na Startap akademiju.

Pored novčanog iznosa, timovima će biti obezbeđena i:

  • dalja mentorska podrška za razvijanje proizvoda u narednih godinu dana;
  • mts biznis usluge — Internet za poslovne korisnike preko optike i Cloud server – IaaS, besplatno na godinu dana;
  • podrška za izlazak na regionalna tržišta na kojima Telekom Srbija posluje;
  • pravno i finansijsko savetovanje, kao i svaka druga vrsta stručnog savetovanja kako bi mogli da se uspešno usredsrede na razvoj sopstvenog proizvoda.

Više o uslovima možete pročitati ovde.

Telekom Srbija na ovaj način želi da pruži dodatni podsticaj domaćoj startap zajednici i preduzetnicima, koji su spremni da svojim inovativnim proizvodima konkurišu na globalnom tržištu. Sveobuhvatnom podrškom Startit centrima i inicijativama koje podstiču inovativnost u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, Telekom Srbija nastoji da omogući bolje uslove za razvoj domaćeg preduzetničkog okruženja, a time i celokupnog poslovnog ambijenta u Srbiji.

Do sada je više od 100 preduzetnika prošlo kroz program Startap Akademije, a za razvoj svojih rešenja, poput web i mobilnih aplikacija i drugih digitalnih servisa, obezbedili su više od milion evra investicija od domaćih i inostranih ulagača.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Tanja Mladenović

Unesite termine za pretragu