Startup Centar otvorio konkurs za petu generaciju besplatnog mentorskog programa za razvoj biznis ideja

Učešće je potpuno besplatno, a konkurs se zatvara 26. septembra 2019. u 23:59.

Marko Marković - 18. Septembar, 2019.

Startup Centar pokreće novi program namenjen svim studentima koji imaju ideju i tim, a žele mentorsku pomoć kako bi pokrenuli svoj biznis.

Odabrani timovi će tokom tri meseca proći kroz niz predavanja i radionica i steći znanja o tome:

Svaki tim će dobiti svog mentora koji će mu pružati podršku i prenositi iskustva iz različitih oblasti u kojima su eksperti.

Učešće je potpuno besplatno, a mentorski porgram Startup Centra ne uzima nikakav udeo u realizovanim startap projektima. Uslov je da svaki tim ima bar jednog člana sa Ekonomskog fakulteta, ali je i to nešto sa čime Startup Centar nudi pomoć. Više informacija može da se dobije putem info@startupcentar.rs.

Konkurs za učešće u ovom programu se zatvara 26. septembra u 23:59 , a svi zainteresovani timovi više informacija i prijavu za učešće mogu naći ovde.

Startup Centar je osnovan 2017. godine od strane Ekonomskog fakulteta i MVP Workshop-a, sa ciljem da pomogne mladima da otvore svoje kompanije i da im uz pomoć stručnjaka omogući da od svojih ideja i startapa stvore održivi biznis. Kroz prethodne četiri generacije programa prošlo je 15 timova, odnosno 70 studenata. Timove i njihova rešenja sa prethodnih programa možete upoznati ovde.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa