StartLabs u programu Potkrovlja ― edukativne radionice, predavanja i specijalni gosti za stanare

Prvi akcelerator u našoj zemlji, StartLabs sklopio je partnerstvo sa Potkrovljem, habom za rad mladih startapa sa ciljem da dodatno podrže razvoj domaće scene, ali i stanovnika ovog prostora. Ovim partnerstvom doći će do jačeg povezivanja kompanija koje su deo portfolija StartLabsa i stanovnika Potkrovlja kroz zajedničke edukacije, radionice i 1-1 mentorske sastanke, koji će

Zoja Kukić
25/07/2014

Prvi akcelerator u našoj zemlji, StartLabs sklopio je partnerstvo sa Potkrovljem, habom za rad mladih startapa sa ciljem da dodatno podrže razvoj domaće scene, ali i stanovnika ovog prostora.

Ovim partnerstvom doći će do jačeg povezivanja kompanija koje su deo portfolija StartLabsa i stanovnika Potkrovlja kroz zajedničke edukacije, radionice i 1-1 mentorske sastanke, koji će biti organizovani od obe  strane.

Iako je naša zajednica poznata po međusobnom pomaganju i podršci, zvanično partnerstvo će već izuzetno dobru saradnju, koju organizacija SEE ICT (matična kuća Potkrovlja, ali i Startita) i StartLabs imaju, podići na viši nivo.

Stanovnici Potkrovlja će na ovaj način dobiti i svakako korisne informacije i podršku u pronalaženju investicije, što je posebno važno za fazu u kojoj se svi oni nalaze – preakceleratorska i akceleratorska.

Ukoliko ste zainteresovani da se i vi pridružite timovima koji rade iz Potkrovlja, bilo da ste frilenser koji radi na globalnom proizvodu, ili startap, osnovne informacije i detalje o popunjenosti možete dobiti preko sajta ovog haba.

Ako ste zadovoljni prostorom u kome već radite, ali vam je potrebna finansijska, ali i ekspertska podrška možda je vreme da se obratite StartLabsu. Njihov poziv je uvek otvoren i prijateljski su nastrojeni prema svim zainteresovanim timovima.

Naravno, kao i sa svim investitiorima, ukoliko uspete još da dođete do njih preko preporuke, šanse su vam veće.

Do sada su investirali u 4 startapa, a osim akceleratorskog programa koji se odvija na dve lokacije – Beogradu i San Francisku startapima nude i do 50.000$ investicije za maksimum 15% vlasništva u kompaniji (što varira od startapa do startapa).

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

petak, 25. Jul, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije