Startap akademija 101 — nauči osnove pokretanja tehnološkog biznisa ove subote u Inđiji

Na besplatnom jednodnevnom kursu ćemo vam pružiti znanja o osnovnim principima istraživanja tržišta, kreiranja proizvoda i biznisa, sračunatih na to da gubite što manje vremena i novca.

Vukašin Stojkov
01/03/2016

U subotu 5. marta, u Startit Centru Inđija, organizujemo jednodnevni kurs Startap akademije za sve vas koji ste pokrenuli tehnološki biznis ili razmišljate o tome. Pružićemo vam znanja o osnovnim principima istraživanja tržišta, kreiranja proizvoda i biznisa, sračunatih na to da gubite što manje vremena i novca.

Startap akademija je projekat Startita/SEE ICT-a koji realizujemo već četvrtu godinu, i koji je već ostvario OK rezultate. Na ovom jednodnevnom kursu ćemo preći teme koje smo u dosadašnjem radu prepoznali kao najbitnije, poput customer developmenta, lean startup pristupa, marketinga u ranim fazama, te uzimanja investicija.

Program ćemo voditi Ivan Aksentijević i moja malenkost, a slobodni ste da prisustvujete ako se prijavite preko forme ispod — krećemo od 12h, a pravimo pauzu za ručak i DaFED predavanje u KZM Inđija, pa nastavljamo od 16 do 18h.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

utorak, 1. Mart, 2016.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Vukašin Stojkov

utorak, 1. Mart, 2016.

Prošle — Google forme ne šalju konfirmaciju, ispišu poruku na mestu gde su bila polja nakon što se prijava pošalje. Vidimo se.

Damir

utorak, 1. Mart, 2016.

Prijatelj i ja smo se prijavili međutim nismo dobili nikakav confirmation mejl. Kako možemo da saznamo da li su naše prijave prošle? Hvala unapred na odgovoru