Srpski startapi u 2021 — Rast konferencija

Rast konferencija će biti održana 29. juna od 17 časova u onlajn formatu.

Irina Stokanović
18/06/2021

Startapi koji su deo Startit Rast programa predstaviće svoja rešenja na događaju „Srpski startapi u 2021 — Rast konferencija” i otkriti zašto spadaju među najperspektivnije domaće startape. Pored toga, neki od naših najuspešnijih i najostvarenijih preduzetnika podeliće svoju priču i iskustva koja su stekli tokom svog preduzetničkog puta. Događaj će biti održan u utorak, 29. juna, sa početkom od 17 časova, a trajaće do 20 časova.

„Srpski startapi u 2021 — Rast konferencija” se bavi stanjem srpskog startap ekosistema u 2021. godini i okupiće istaknute startap preduzetnike sa domaće scene koji će podeliti svoju priču o tome na koji način je njihov startap postigao rast, a istom prilikom će se predstaviti i novi perspektivni startapi na našoj sceni koji su deo Startit Rast akceleratora.

„Srpski startapi u 2021 — Rast konferencija” je podržana od strane Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Google for Startups kao i Telekoma Srbija.

Agenda

Timovi

FinSpot rešava probleme manjka likvidnosti i privremene teškoće sa dugim rokovima naplate potraživanja, a pritom pomaže ubrzanom razvoju malih i srednjih preduzeća.

Koučing centar je virtuelni, naučno zasnovan koučing sistem za profesionalni razvoj i mentalno zdravlje. Naša misija je da liberalizujemo koučing kroz dostupan i jednostavan pristup uslugama koučinga za unapređivanje učinka i mentalnog blagostanja, timskog koučinga i koučing obuka.

KROPS pomaže voćarima da uštede novac i optimizuju upotrebu pesticida koristeći uvide iz voćnjaka.

Cropt koristi velike količine podataka u sprezi sa inovativnim algoritmima mašinskog učenja, kako bi učinio poljoprivredu profitabilnijom i zelenijom u isto vreme.

DocsCube pomaže svojim klijentima da efikasno i sigurno skladište, dele, upravljaju i odobravaju svoje dokumente.

Plainly pomaže u stvaranju dinamičkih šablona za video i upotrebi podataka o proizvodu za povećanje izlazne slike.

Checker pretvara pustoš sive trgovine u skup podataka i korisnih uvida, smanjujući štetu i pretvarajući je u stvarni alat za učenje.

Orook je digitalna platforma za zapošljavanje, ekskluzivno dizajnirana za potrebe građevinske industrije.

Recrooit pomaže u rastu timova tako što dolazi do vrhunskih talenata sa preporukama i smanjuje troškove svojih klijenata.

KatanaWP je alat koji služi za automatizovano security skeniranje wordpress sajtova tako što imitira zlonamerne napadače, kako bi rezultati bili što verodostojniji.

Bracelet Maker je STEM KIT i igračka napravljena za devojčice. Nakon sastavljanja, devojčice će moći da kreiraju sopstvene narukvice i da ih redizajniraju primenom STEM i robotičkog znanja koje su stekle.

Kome je namenjeno

Učešće na događaju je namenjeno preduzetnicima, startapima, inovatorima, kompanijama, investitorima, predstavnicima interesnih strana, kao i svima onima koji su zainteresovani za razvoj domaćeg startap i inovacionog ekosistema.

Prijavi se za Rast konferenciju — Srpski startapi u 2021

Onlajn konferencija će biti održana u utorak, 29. juna, sa početkom u 17 časova.

Učešće na konferenciji je besplatno i obezbeđuje se prijavom na ovu formu.

Irina Stokanović

Objavio/la članak.

petak, 18. Jun, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije