Startit Rast

Rast je jedna od četiri najvažnije vertikale Startitovog rada koja obuhvata sve naše programe u oblasti preduzetništva, startapa i korporativne inovacije. Rast kao ključna odlika svih uspešnih preduzetničkih poduhvata i biznisa, ali i samih pojedinaca je ono na šta se fokusiraju i naši programi u ovoj oblasti. 

POKRETANJE
STARTAPA

Želiš da pokreneš svoj tehnološki biznis i ne znaš odakle da počneš? Na raspolaganju su ti naši brojni resursi i programi koji će ti pomoći na tom putu.

 

UBRZANJE
STARTAPA

Najveći broj naših programa se odnosi startape koji su ostvarili inicijalni uspeh, ali im je potrebna podrška da dalje rastu i skaliraju. Zajedno ćemo pronaći program koji najviše odgovara vašem startapu.

INOVACIJE ZA RAST biznisa

Sa vašim timom implementiramo jedan od naših postojećih programa u oblasti digitalne transformacije ili osmišljavamo potpuno novi, posebno prilagođen specifičnostima vašeg biznisa. 

DIGITALIZACIJA BIZNISA

Ako u eri tehnoloških promena niste sigurni kako da uvedete biznis u tokove digitalne ekonomije, tu smo da vam konsultantskih radom pomognemo da uspešno prođete kroz ovaj proces.

NAŠI PROGRAMI I USLUGE ZA STARTAPE

Glavni program Startit Rasta je najstariji akcelerator u Srbiji, ranije poznat pod imenom Startap akademija, koji se od 2018. godine realizuje pod pokroviteljstvom Google-a. Tokom tri meseca radimo na ubrzanju vašeg startapa kroz edukaciju, intenzivno mentorisanje i povezivanje sa prilikama (investitorima, klijentima, mentorima). Osma generacija programa počinje u aprilu i okupiće više od 100 mentora i predavača i 30 investicionih fondova. Prijave su otvorene do 20. marta.

Google Launchpad Start

Intenzivan mentorski program koji realizujemo u saradnji sa Google-om. Tokom pet dana vaš startap ima priliku da radi sa najkvalitetnijim mentorima iz Google-ove i Startitove mreže na različitim aspektima vašeg biznisa: proizvodu i tržištu, dizajnu, marketingu, strategiji rasta i biznis modelu. Naredno izdanje je planirano za proleće 2020. 

clenatech startap programi

Cleantech programi

Jedna od glavnih vertikala programa koje sprovodimo su i programi iz oblasti čistih tehnologija. Bilo da ste na nivou ideje i želite da steknete potrebna znanja za razvoj vašeg startapa ili zreli startap u potrazi za investicijom, ovde ćete pronaći program koji je prilagođen baš vama. Cleantech programe sprovodimo u saradnji sa našim partnerima, EIT InnoEnergy i EIT Climate KIC-om.

NAŠI PROGRAMI I USLUGE ZA NE-TEHNOLOŠKE BIZNISE

Edukacije

U skladu sa potrebama vašeg biznisa i tima dizajniramo i realizujemo obuke i treninge koji će vašoj kompaniji pomoći da se nađe na prvoj liniji inovacije i na najbolji mogući način primeni dobre prakse iz startap preduzetništva u svom netehnološkom biznisu. 

 

 

Povezivanje sa startapima

Jedna od najčešćih strategija korporativne inovacije jeste povezivanje sa startapima iz bliskih industrija koji su kreatori distruptivne inovacije, saradnja sa njima i bolje razumevanje njihovih poslovnih modela. Vašoj kompaniji nudimo nekoliko različitih strategija povezivanja sa startapima, od organizovanja sponzorisanog takmičenja za startape u vašoj industriji, osmišljavanja i realizacije korporativnog akceleratorskog programa, do direktnog povezivanja sa perspektivnim timovima.

Analiza i savetovanje​

Tokom godina rada sa tehnološkim biznisima izgradili smo dobro razumevanje toga zbog čega određeni biznisi inoviraju i napreduju, dok drugi stagniraju i propadaju. Kroz razgovor sa vašim timom i analizu vašeg biznisa kreiramo strategiju za inovaciju i digitalnu transformaciju vašeg biznisa.

Najnovije objave

Unesite termine za pretragu