Ron Aštiani, CEO studija Atomhawk, prvi put u Beogradu

Predavanje Ron Aštianija “The Art of Art Direction” će biti održano u prostoru kluba Fabrika, 17. jula sa početkom u 18:00.

Nevenka Rangelov - 6. Jul, 2017.

Nakon predavanja Henrija LeBounte, Nordeus organizuje još jedan događaj sa ciljem unapređenja lokalne digitalne kreativne industrije. Ovog puta kao gost dolazi Ron Aštiani, osnivač i CEO čuvenog britanskog studija Atomhawk koji je zaslužan za koncept art i vizuale u ostvarenjima kao što su Marvel Avengers, Mortal Kombat, Eve: Valkyrie, Marvel Avengers: Age Of Ultron i mnoga druga.

Predavanje pod nazivom “Umetnost umetničke direkcije” (The Art of Art Direction) ukazuje na to da je definisanje jasnog, relevantnog i kvalitetnog umetničkog pravca jedan od najbitnijih koraka u procesu stvaranja krajnjeg proizvoda u bilo kojoj oblasti kreativne industrije. Pored toga što omogućava da se na transparentan način komuniciraju ciljevi prema timu, pomaže i pri razvoju jedinstvenog umetničkog stila koji definiše pojedinačne ciljeve dizajna kada su u pitanju različiti elementi, od karaktera do okruženja.

Ron je osnovao Atomhawk studio 2009. a pre toga je proveo 16 godina u industriji kao umetnik i kreativni direktor.

Prijava

Predavanje Rona Aštianija “The Art of Art Direction” će biti održano u prostoru kluba Fabrika na adresi Bulevar Despota Stefana 115, 17. jula sa početkom u 18:00. Prijave će biti otvorene do 16. juna, a broj mesta je ograničen.