Razgovor o digitalnoj transformaciji za mala i srednja preduzeća — Subotica, Šabac, Zrenjanin i Kragujevac

Na ovim događajima okupljenima će biti prezentovane prednosti i mane dolazeće digitalne transformacije poslovanja, moguća rešenja, kao i predlozi toga kako se najbolje pripremiti za ovu promenu.

Neda Kolić
28/11/2018

U prvoj polovini decembra Startit organizuje niz događaja namenjenim vlasnicima i rukovodiocima malih i srednjih preduzeća. Na ovim događajima okupljenima će biti prezentovane prednosti i mane dolazeće digitalne transformacije poslovanja, moguća rešenja, kao i predlozi toga kako se najbolje pripremiti za ovu promenu.

Prisustvo na događajima je besplatno, i realizuju se u ovim gradovima:

Na događaju će uvod u digitalnu transformaciju predstaviti suosnivač Startita i ekspert Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije Vladimir Trkulja. Vladimir će nam objasniti šta je zapravo digitalna transformacija u kontekstu MSP-a, predstaviti izabrane primere sa lokalnog i globalnog tržišta i pružiti smernice za to kako se upustiti u taj proces.

Nakon toga, predstavnik banke Societe Generale predstaviće njihov projekat i konkurs Generator u kome će tri preduzeća dobiti konsultantsku podršku, implementaciju jednog projekta digitalne transformacije (vrednost do 5000€) i marketinšku podršku.

Pored toga, biće predstavljen proizvod PIM, IT firme Quantox, pomoću kog se mogu lako i brzo, bez programiranja, napraviti sajtovi i onlajn prodavnice.

Na kraju će biti organizovana diskusija između govornika i publike na sve teme vezane za digitalnu transformaciju. Razgovor će biti fokusiran na to koji su najbolji i najpovoljniji prvi koraci za transformaciju malih i srednjih preduzeća.

Prijava

Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijavljivanje obavezno. Prijavite se pomoću ovog formulara:


*Adrese na kojima se održavaju događaji:

Neda Kolić

Objavio/la članak.

sreda, 28. Novembar, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije