EIT Raw Materials, ogranak Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju u oblasti metala, minerala i naprednih materijala poziva sve inovatore, startape i mala i srednja preduzeća da se prijave na Booster poziv.

Imate startap, malo ili srednje preduzeće koje nudi inovativna rešenja koja bi pomogla u sektoru za rude i minerale? Prijavite se za Raw Materials Booster program da biste dobili finansijsku podršku i pristup partnerskoj mreži EIT Raw Materials kako biste proširili svoje poslovanje.

RM Booster program pruža podršku novoosnovanim preduzećima i malim i srednjim preduzećima u razvoju inovativnih proizvoda i usluga koji mogu uticati na poboljšanje sektora sirovina ili koristiti njihovim partnerima. Osim finansiranja i prilagođenih usluga, odabrani timovi će dobiti pristup partnerskoj mreži EIT Raw Materials i imati prilike da validiraju i testiraju svoj proizvod u industriji.

Tematski okviri

Visoko su cenjena inovativna rešenja zasnovana na veštačkoj inteligenciji, mašinskom učenju, virtualnoj stvarnosti itd.

Takođe, jedno od sekundarnih grana i oblasti u kojima se može naći rešenje jesu održivi materijali za buduću mobilnost; baterije, gorivne ćelije, magneti; alternativni materijali, kompoziti ili legure koje bi mogle zameniti teške čelike i metale u ovoj industriji; sirovine i cirkularna društva (novi održivi poslovni modeli kao što su ponovna upotreba, popravak, prerada).

Prijave

Zainteresovani timovi se mogu prijaviti na program gde mogu dodatno da uče o poslovnom razvoju, rade sa mentorima, imaju prilike da validiraju i testiraju svoj proizvod u industriji i osvoje vredne nagrade. 

Rok za prijavu je 3. septembar putem linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]