Pridružite se revoluciji u genomici

U ovom predavanju Džon Šefild, jedan od ko-osnivača Seven Bridges Genomicsa, priča o revoluciji kroz koju prolazi genomika i implikacijama za rešavanje najtežih i najkompleksnijih bolesti kao što je rak.

Genomika je prošla kroz period dramatičnog napretka u protekloj deceniji. Brzina čitanja DNK duplira na svakih 5-6 meseci, kreirajući svojevrsni “Murov zakon na kreku”.

Brzina je samo mali deo slagalice – drugi deo je dostupnost podataka velikog broja različitih ljudi i njihovo poredjenje i povezivanje. Razumevanje genoma pojedinca dolazi kroz poznavanje genoma mase.

Što se više pojedinaca odnosno podataka o njihovim DNK pridruži skupu postojećih podataka to će revolucija – personalizovano lečenje, napredak u lečenju bolesti kao što je rak – biti uspešnija i doći brže.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Vukašin Stojkov

Unesite termine za pretragu