Preduzetničke priče sa turskim preduzetnikom Perčinom Imrekom ove nedelje u Startit Centru

Događaj će se održati u nedelju, 15. oktobra od 14h u beogradskom Startit Centru.

Dvadeset i sedmo “Entrepreneurship Stories” okupljanje ima za cilj da prisutnima omogući da iz prve ruke čuju preduzetničke priče od preduzetnika koji će deliti svoja iskustva.

Sve je zamišljeno kao jedan interaktivan događaj, gde su prisutni dobrodošli da postavljaju pitanja, odgovore drugim učesnicima, kao i da podele svoje priče. Događaj se sastoji iz niza dvadesetominutnih izlaganja gde preduzetnici govore o svom razvojnom putu i iskustvima.

Na prvom beogradskom izdanju “Entrepreneurship Stories” govornik će biti turski preduzetnik Perčin Imrek, inače i jedan od pokretača ovog događaja, dok će informacije o ostalim govornicima biti poznate u narednim danima.

Prijave

Događaj će se održati u nedelju, 15. oktobra, sa početkom u 14h u beogradskom Startit Centru. Svoje prisustvo možete potvrditi ovde.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksa Vidović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu