Preduzetnička priča srpskog startapa koji razvija električne bicikle, 13. februara u Startit Centru Beograd

Pored priče srpskog startapa Ono Bikes, na događaju će biti predstavljen i program Danube Energy+ namenjen mladim inovatorima u oblasti obnovljivih izvora energije.

U četvrtak 13. februara sa početkom od 14h u Startit Centru u Beogradu će se održati predstavljanje Danube Energy+ programa uz predavanje Marka Šćepanovića, osnivača startapa Ono bikes

Danube Energy+ je pre-akceleratorski program namenjen mladim inovatorima koji na početku svog preduzetničkog puta. Program ima za cilj ima da stvori okruženje koje će podržati mlade inovatore da postanu pioniri promena u oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i drugih sličnih oblasti, pokrećući visoko inovativne startape.

Prijave za Danube Energy+ program su otvorene do 28. februara, a više o tome možete videti ovde.

O predavaču

Marko Šćepanović je CEO startapa Ono Bikes i oDo Ride. Rođen je u Beogradu 1983. godine gde je studirao pravo, ali je napustio studije tokom završne godine kako bi osnovao svoju prvu kompaniju, od tada je preduzetnik i osnivač više uspešnih startapa. Marko se između ostalog oprobao i kao profesionalni poker igrač i DJ, a pored očigledne ljubavi prema biciklima gaji veliku strast i prema fudbalu i veliki je navijač Crvene zvezde i Liverpula.

Prijave

Događaj je zakazan za 13. februar od 14h, u Startit Centru u Beogradu (Savska 5), prisustvo na događaju je besplatno uz prethodnu prijavu na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Aleksandar Arnaut

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu