Otvorene prijave za Danube Energy+: program za mlade inovatore u najranijim fazama

Danube Energy+ pomaže mladim inovatorima da svoje ideje pretvore u uspešne startap kompanije.

Alex Arnaut
05/02/2020

Cilj projekta je da stvori optimalno okruženje koje će podržati mlade inovatore da postanu pioniri promena u oblastima obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i drugih sličnih oblasti, pokrećući visoko inovativne startape u dunavskoj regiji.

Šta je Danube Energy+

U pitanju je pre-akceleratorski program namenjen mladim inovatorima koji su tek na početku svog preduzetničkog puta. Polaznici će tokom četiri nedelje trajanja programa dobiti osnovna biznis znanja i imati priliku da zajedno sa mentorima i stručnjacima iz industrije rade na razvijanju svojih inovativnih ideja. 

Program će se održavati dva puta nedeljeno u popodnevnim časovima, i trajaće četriri nedelje tokom marta i aprila. Učesnici će na kraju programa imati priliku da svoje ideje predstavljaju na otvorenom događaju pred publikom i investitorima.

Kome je program namenjen

Program je namenjen svim mladim inovatorima mlađim od 35 godina koji žele da rade na rešavanju izazova iz oblasti povezanih sa obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti. Dovoljno je da zainteresovani imaju ideju koju bi želeli da razvijaju ili da znaju koji problem iz navedenih oblasti bi želeli da reše.

Prijave

Prijave za program su otvorene do 6. marta u ponoć, zainteresovani se mogu prijaviti putem ovog linka.

Za pitanja i podršku nam se možete javiti putem mejla [email protected] 

Alex Arnaut

Objavio/la članak.

sreda, 5. Februar, 2020.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ