Predstavljanje Programa ranog razvoja i Programa sufinansiranja inovacija u Startit Centru Vršac

Tim Fonda detaljno će predstaviti ova dva programa u četvrtak, 22. juna, u 14 časova.

Vladimir Vašalić - 18. Jun, 2017.

Startit Centar Vršac i Fond za inovacionu delatnost vas pozivaju na prezentaciju Programa ranog razvoja i Programa sufinansiranja inovacija, kroz koje Fond dodeljuje sredstva do 80.000, odnosno do 300.000 evra za razvoj inovativnih tehnologija, proizvoda i usluga sa tržišnom primenom i koje poseduju veliki potencijal za komercijalizaciju.

Ova dva programa, koje je Fond uspešno sprovodio u periodu 2011-2016. zahvaljujući sredstvima iz IPA fondova Evropske unije, predstavljaju finansijske programe za podršku inovativnom domaćem preduzetništvu. Ovoga puta realizuju se zahvaljujući sredstvima koja je za njih opredelila Vlada Republike Srbije i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u iznosu od 2,7 miliona evra kroz Projekat za unapređenje konkurentnosti i zapošljavanja, koji realizuje Republika Srbija u saradnji sa Svetskom bankom.

Prijave

Tim Fonda detaljno će predstaviti ova dva programa u Startit Centru Vršac (SC Milenijum, Omladinski trg 17) u četvrtak, 22. juna, u 14 časova. Molimo vas da nam svoje učešće potvrdite u formi za prijave