Počele prijave za Primer — pre-akceleratorski program za startape u ranoj fazi prvi put u Novom Sadu

Primer by InnoEnergy je pre-akceleratorski program koji se organizuje u okviru partnerstva organizacija Startit i InnoEnergy.

Primer by InnoEnergy je celodnevni program čiji je cilj da tokom šest dana upozna timove sa metodama i alatima koji će im pomoći u daljem napredovanju. Timovi će imati priliku da kroz praktičan rad, razgovor i predavanja uče od mentora koje čine uspešni preduzetnici i stručnjaci iz različitih oblasti koje su važne za startape.

Program će se po prvi put organizovati van Beograda i to u Startit Centru u Novom Sadu.

Rad sa mentorima i predavanja

Tokom predavanja i intezivnog rada sa mentorima timovi će između ostalog naučiti kako da kreiraju biznis model canvas, upravljaju finansijama i dođu do investicija, pravne aspekte vođenja startapa, go-to-market i sales strategije, pitching i pitch deck strukturu.

Kome je program namenjen?

Program je namenjen svim startapima u ranoj fazi, a prednost pri selekciji će imati cleantech startapi koji se bave oblastima kao što su: obnovljivi izvori energije, skladištenje električne energije, pametni gradovi, mobilnost, energetska efikasnost, pametne električne mreže i slično.

Prijave

Prijave traju do 30.oktobra, nakon ćega će startapi biti obavešteni o rezultatima selekcije, a sam program počinje 4.novembra i trajaće šest dana (od 4. do 7. novembra i od 12. do 13. novembra). Poslednji dan programa će biti Demo Day na kojem će učesnici imati priliku da pred publikom, regionalnim investitorima i relevantnim predstavnicima iz industrije predstave svoja rešenja na engleskom jeziku.

Najbolji timovi će imati priliku za dalji proboj na evropsko tržište putem programa InnoEnergy mreže.

Program je besplatan, možete se prijaviti popunjavanjem forme koja se nalazi na ovom linku. Bar jedan član tima je obavezan da prisustvuje svim predavanjima i radionicama.

Predstavljamo poslodavca
logo-8-1.png

PRODYNA

Teamgeist! Be part of the team that turns brilliant ideas into brilliant software.

PRODYNA is an innovative IT consultancy specialized on the topic of digital business. We consult companies through the processes of business transformation, and develop the custom software applications and systems.

Aleksandar Arnaut

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu