Otvoren novi prostor Nove Iskre — mesto za zajednicu i inovacije na Dorćolu

Novi prostor nalazi se u ulici Cara Uroša 18.

Prošlog četvrtka Nova Iskra Workspace powered by Rent24 otvorila je vrata svog novog prostora na Dorćolu. Nova lokacija nemenjana je kako frilenserima tako i komapnijama iz IT-a i kreativnih industrija.

Prostor zauzima površinu od 1.200 kvadratnih metara, prostire se na nekoliko nivoa, a Nova Iskra u njega namerava da useli 130 članova zajednice.

Kako se navodi u saopštenju, prednost nove lokacije je novi koncept prostora za događaje, koji je u potpunosti izdvojen od ostatka radnog prostora i u kom ima mesta za do 80 gostiju.

Osim open space radnog prostora i privatnih kancelarija, budućim korisnicima su na raspolaganju prostor za konferencije, projekcije i meetup-e, sale za sastanke, zona za zabavu i opuštanje, krovna terasa, restoran i bar, kao i prostor u kom se nalazi vrt. Ono po čemu se ova lokacija još izdvaja jesu i restoran i bar.

Inače, Nova Iskra Workspace je od septembra prošle godine deo internacionalne kompanije Rent24, jednog od najvećih svetskih coworking i coliving operatera, koji u svom portofilju ima oko 45 lokacija na tri kontinenta.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Sanja Vatić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu