Osvrt: FishingBooker, 15. Startit Meetup, kraj prvog semestra Akademije, Farmia dobija investiciju Elevena

Iako zvuči kao kliše, godina se zaista bliži kraju, a kraj je i prvog semestra Startap Akademije. Jedan od njenih polaznika koji sa nama svake nedelje deli svoja iskustva i ove nedelje pisao je o svojim utiscima. U četvrtak, 26. decembra, održali smo i poslednji ovogodišnji Startit Meetup, inače čak petnaesti po redu, a ako

Jovana Milićević
27/12/2013

Iako zvuči kao kliše, godina se zaista bliži kraju, a kraj je i prvog semestra Startap Akademije. Jedan od njenih polaznika koji sa nama svake nedelje deli svoja iskustva i ove nedelje pisao je o svojim utiscima.

U četvrtak, 26. decembra, održali smo i poslednji ovogodišnji Startit Meetup, inače čak petnaesti po redu, a ako niste bili, pročitajte o čemu se govorilo.

Neke priče, iako je kraj godine, tek počinju. Farmia, beogradski startap koji su formirali polaznici ranije generacije Startap Akademije, dobija investiciju Elevena.

FishingBooker, sa druge strane, odlučio se da ne traži investiciju, a kakva je njihova priča i kako su postali profitabilni nakon samo četiri meseca rada pročitajte ovde.

U skladu sa krajem godine i novim počecima, ponudili smo vam i listu aktuelnih poslova, za slučaj da vas trenutna pozicija ne motiviše dovoljno.

Naredni osvrt stiže u 2014-oj. Čitamo se.

 

Jovana Milićević

Objavio/la članak.

petak, 27. Decembar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije