Kako se osniva preduzetnik? — meetup u beogradskom Startit Centru

Predavanje će biti održano 25. septembra sa početkom u 18 časova.

Na meetupu koji će biti održan 25. septembra u Startit Centru Beograd, tema će biti postupak osnivanja preduzetničke firme.

Kao i na meetupu koji je održan u novosadskom Startit Centru, biće reči o svim aspektima osnivanja preduzetničke firme, sa akcentom na IT sektor, kao i o poreskim preprekama i zamkama sa kojima se preduzetnici susreću.

Predavač, Miloš Praštalo, master ekonomista iz Novog Sada, će kroz svoje predavanje pomoći IT preduzetnicima sa svim nedoumicama koje imaju.

Prijava

Meetup će biti održan 25. septembra sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Beograd (Savska 5). Ulaz je besplatan, ali su prijave putem forme obavezne.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Uroš Nedeljković

NAPISAO/la članak     13. septembra, 2019.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu