U četvrtak, 8. aprila od 17 časova održaće se besplatna onlajn radionica na kojoj će učesnici imati priliku da čuju kako da od ideje dođu do uspešnog poslovanja, kao i da se upoznaju sa programima koji im mogu pomoći da razviju proizvod.

Imate ideju, ali ne znate na koji način da krenete i kako da je razvijete?

Predstavićemo vam programe podrške koji vam mogu pomoći pri razvoju. Posebno ćemo se osvrunti i upoznati vas sa EIT Jumpstarter pre-akceleratorskim programom koji je namenjen inovatorima u ranoj fazi. Bliže ćemo vas upoznati sa fazama programa, šta on podrazumeva, za koga je namenjen, kao i koje benefite dobijate učešćem na programu.

Kroz praktičan deo ove radionice, zajedno ćemo proći kroz prijavu za program i često postavljana pitanja. Ukoliko već imate konkretna pitanja moći ćete da ih postavite ili dobijete savete za vašu prijavu.

Program radionice

Kome je namenjeno?

Radionica je namenjena svima koji imaju ideju i razmišljaju da tu ideju razviju u proizvod ili uslugu, a ne znaju na koji način da krenu, kao i svima onima koji žele da se prijave na program ranog razvoja.

Radionica pokriva inovativne ideje iz oblasti zdravstva, poljoprivredno-prehrambene industrije, industrije metala, minerala i rudarstva, energetike, urbane mobilnosti, proizvodne industrije, kao i druge oblasti.

Prijava

Radionica će biti održana u četvrtak, 8. aprila od 17 časova putem Zoom onlajn platforme i trajaće do 2 sata.

Prijave na radionicu su zatvorene.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na [email protected].