Višemesečni program podrške i nagrada od 10.000 evra za startape u ranoj fazi - prijavi se na EIT Jumpstarter pre-akcelerator

Rok za prijavu je produžen do 30. aprila.

milicamilojkov
09/03/2021

Imate li inovativnu ideju i želite da započnete svoje poslovanje? Šest EIT komiteta, Evropskog Instituta za inovacije i tehnologiju, poziva sve inovatore i startape da se prijave na EIT Jumpstarter pre-akceleratorski program koji će im pomoći da izbace svoje rešenje na tržište.

EIT Jumpstarter je međunarodni pre-akceleratorski program za inovatore u zdravstvu, poljoprivredno-prehrambenoj industriji, industriji metala, minerala i rudarstva, energetici, urbanoj mobilnosti i proizvodnoj industriji. Kreiran je sa ciljem da pomaže inovatorima i preduzetnicima da izgrade održiv poslovni model oko svojih inovativnih ideja, potvrde ih i ako se dokaže da je poslovna ideja održiva, podstakne osnivanje biznisa.

Program se sastoji iz četiri faze i traje 8 meseci. Tokom tog perioda timovi će imati priliku da pronađu najbolji poslovni model za svoju inovativnu ideju i nauče kako da razviju svoj posao, segmentišu tržište, upravljaju finansijama, osnovama ulaganja i pravnim odnosima. Radiće sa najboljim stručnjacima, trenerima i mentorima, kreativnim zajednicama i stećiće jedinstveno znanje koje će moći da primene na svoju ideju.

Faze programa:

Najbolji timovi iz svake kategorije imaće priliku da osvoje novčanu nagradu od 10.000 evra.

Kome je namenjeno?

Poziv je namenjen timovima koji su u ranoj fazi razvijanja proizvoda ili usluge u sklopu tematskih okvira, smatraju da imaju inovativnu ponudu i vide priliku za dalji razvoj.

Posebnu podršku pružamo timovima koji prijavljuju ideje iz oblasti metala, minerala i naprednih materijala i poljoprivredno-prehrambene industrije. 

Prijava

Zainteresovani timovi se mogu prijaviti na program gde mogu dodatno da uče o poslovnom razvoju, rade sa mentorima, imaju prilike da validiraju i testiraju svoj proizvod u industriji i osvoje vredne nagrade. 

Rok za prijavu je produžen do 30. aprila 2021.  putem linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]. Toplo savetujemo sve zainteresovane timove da nam se prethodno jave kako bismo im pomogli oko apliciranja.

milicamilojkov

Objavio/la članak.

utorak, 9. Mart, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije