Od analitičara životne sredine do programera 一 predavanje u Startit Centru Inđija

Kako je jedan analitičar životne sredine postao front-end developer ispričaće Nenad Drobac 22. februara u Startit Centru u Inđiji.

Tatjana Milošević - 13. Februar, 2018.

U četvrtak, 22. februara u 18 časova u Startit Centru Inđija svoju priču o prekvalifikaciji u IT oblast ispričaće Nenad Drobac.

Nenad je mladi Inđijčanin, koji je po struci master analitičar zaštite životne sredine. Diplomirao je i odbranio master rad na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine.

Na samom završetku master studija odlučio je da se prijavi na kurs pravljenja sajtova, odnosno web programiranja u Startit Centru u Inđiji. Bio je jedan od prvih polaznika ovog kursa, na kome su pružena osnovna IT znanja i veštine. Nakon toga, redovno je prisustvovao i drugim kursevima.

Kao freelancer, svoje prve poslove obavljao je upravo iz prostorija Startit Centra. Poslove je nalazio preko Upworka, gde je ubrzo dobio i “Top Rated” status. Nakon godinu i po dana frilensovanja našao je posao u firmi u Beogradu, u kojoj danas radi kao front-end developer.

Na predstojećem predavanju Nenad će govoriti o detaljima svog iskustva i snalaženju u svetu web programiranja.

Prijava

Predavanje je zakazano za 22. februar u 18 časova u Startit Centru Inđija, Vojvode Stepe 2. Događaj je besplatan i otvoren za sve, ali je prijava obavezna i možete je popuniti ovde.