O Big data, funkcionalnom programiranju i mikroservisima na prvoj Geekstone konferenciji u Novom Sadu

Zajednica se razvija i sve se više radi na edukaciji IT inženjera u Srbiji. Prva Geekstone konferencija će se održati 7. decembra, a do 11 septembra se možete prijaviti za govornika

Tanja Mladenović
05/08/2015

Nakon dva uspešna meetupaGeekstone udruženje organizuje svoju prvu konferenciju koja će se održati 7. decembra u Novom Sada.

Geekstone conf15 je jednodnevna tehnička IT konferencija koja će se fokusirati na najaktuelnije IT teme i okupiti ljude u cilju razmene znanja, ideja, iskustva i najbolje prakse iz IT industrije.

Maja Božić ispred organizacije Geekstone kaže da će dati sve od sebe da organizacija ovog događaja bude na visokom nivou i da kvalitet predavanja zadovolji očekivanja.

Mi kao organizacija nismo najpametniji, nismo najbolji, ali smo iskreni, transparentni i predani. Ono što radimo volimo da radimo, radimo to sa srcem i daćemo sve od sebe kako bismo postigli cilj, a to je da omogućimo kvalitetna predavanja i edukaciju programera u Srbiji.

Sve zainteresovani mogu da pogledaju aktuelne teme i da se prijave kao predavači na Geekstone conf15 na sledećem linku. Rok za prijavu radova je 11. septembar. Lista tema nije konačna:

Functional programming,
Big Data,
Microservices,
Script Languages,
Software craftsmanship,
Database,
Agile Software Development,
Automated Testing

Takođe, Geekstone udruženje poziva sve IT kompanije koje žele da podrže IT zajednicu da se pridruže kao sponzori za navedeni događaj putem sledećeg linka.

Konferencija će se održati u velikoj sali Arena cinemaplex bioskopa.

Redovna cena ulaznice je 3000 dinara, dok je cena ulaznice za registrovane članove 1500 dinara, tako da ako već niste, možete postati član ovde.

Tanja Mladenović

Objavio/la članak.

sreda, 5. Avgust, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije