Novosadska kompanija napada Slack, nakon što je prethodno dostigla svetski vrh za još jednu oblast produktivnosti

Pumble je besplatna alternativa za komunikaciju u timovima, zamena je za platforme Slack i Microsoft Teams i razvija se u Srbiiji. 

Krajem aprila Bloombergov ekspert je predložio da investitori novac ulože u novosadski Clockify, stavljajući ga odmah uz Slack. Time kao da je predvideo ono na čemu radi ova ekipa, koja ima konstantan rast. 

Jutros su najavili novi proizvod, Pumble, i ne kriju da je pozicioniran kao direktna konkurencija Slacku. Pumble nudi neograničen broj korisnika, prostora i dužine poziva. Trenutno je u early access fazi, jer je još u razvoju. 

Podsetimo, Clockify, alat za praćenje vremena dostigao je milion korisnika dve godine nakon lansiranja. On je nastao kao besplatna zamena za Toggl i još od izlaska na tržište je uspeo da stekne popularnost. Tako je za samo prvih pet dana dostigao 17.000 korisnika, a nakon jedne godine imao je 160.000 aktivnih.

Dakle, ovaj tim već zna kako da napravi dobar klon druge aplikacije i prestigne je u rezultatima. Kasnije su drugi pokušavali da kopiraju njihova inovativna rešenja, što smatraju fer tržišnom igrom i komplimenom za proizvod koji stvaraju. 

Pročitaj i: 

Kako sam došao do 100.000$ godišnje na GitHub Sponsors

Upravo o tome koliko je od genijalne ideje važnija njena izvedba i da na kraju dana niko ne dobija zasluge za ideju, već za proivod koji je stvorio, pisao je Vukašin Stojkov na Startit Dnevniku

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Petar Paunović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu