Novogodišnji Agile meetup u beogradskom Startit Centru

Meetup će se održati 27. decembra u 18:30.

Ana Petrović - 18. Decembar, 2018.

Agilni pristup radu podrazumeva da cikluse završavamo Retrospektivom – okupljanjem na kom u opuštenoj atmosferi razgovaramo o onome što je bilo dobro, i o onome što bi moglo biti bolje u prethodnom ciklusu.

Sada je trenutak za novogodišnje osvrte i odluke, stoga će se u četvrtak 27. decembra sa početkom u 18:30 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5), održati predavanje na temu Agilna Retrospektiva, i slično kao na prošlom meetupu voditi razgovor u Lean Coffee formatu o agilnim promenama koje su u planu za 2019. godinu.

Na događaju će biti toplih i hladnih napitaka, a dozvoljeno je doneti svoje slatkiše i grickalice.

O predavaču

Jasmina Nikolić je član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce – Scrum alijanse i Agilne alijanse. Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama na Univerzitetu La Salje u Barseloni, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.

Prijave

Meetup će se održati u beogradskom Startit Centru (Savska 5), u četvrtak, 27. decembra, sa početkom u 18:30 časova. Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem sledeće forme.