Nova investicija ICT Hub Venturesa odlazi u ShootSet, najavljen i novi investicioni ciklus

ShootSet je tek sedmi od 20 startapa u koje ovaj fond namerava da investira.

Nakon šest ulaganja i više od godinu dana postojanja, investicioni fond ICT Hub Venture obogatio je svoj portfolio još jednim startapom — ShootSetom.

ShootSet je platforma koja povezuje fotografe koji organizuju shooting sa modelima. Iza ove baze od nekoliko hiljada fotografa i modela još od 2016. godine stoje Mihajlo Petrov, direktor, Miloš Radovanović, dugogodišnji model i poznavalac modeling industrije, i Alen Ankajcan i Ivan Maloparac kao razvojni tim.

Ulaganjem u startap ovog četverca ICT Hub Venture namerava da im pomogne u daljem razvoju i širenju na međunarodno tržište. Konkretno, nakon proboja na balkansko tržište ShootSet će svoj fokus da usmeri na Los Anđeles, u čemu će im, osim novca, investitor pružiti i savetodavnu i mentorsku podršku, kao i vezu sa kontaktima koji otvaraju prilike za dalji rast.

Nova runda investicija

Ulaganjem u ShootSet ICT Hub Venture nije završio sa inevesticijama koje je planirao. Njihov fond vredan milion evra osnovan je sa namerom da u naredne dve godine ulože u 20 startapa u ranoj fazi razvoja. Prethodna dva ciklusa ostala su u znaku investicija u GiftsUwish, Publitio, Good Game Arena-uKarate Do, BlockTalents i Analytica One.

Drugim rečima, fond je i dalje u potrazi za tehnološkim startapima u koje bi investirao, pa je otvorena nova runda investicija za koju će prijave trajati do 30. novembra.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Sanja Vatić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu