Nordeus pokrenuo svoj Hub, prostor za zajednicu i deljenje znanja

Nordeus Hub se prostire na 165 kvadrata i sastoji se iz prostora za meetupe i predavanja, kao i opremljene učionice koja je prilagođena za radionice, kurseve i druge “hands-on” edukativne aktivnosti.

Danas je počeo sa radom Nordeus Hub, prostor za događaje namenjen programerskoj i dizajnerskoj zajednici u Beogradu. Događaj kojim je Hub zvanično počeo sa radom jeste beogradsko izdanje Google Launchpada, petodnevnog mentorskog programa za startape u organizaciji Google-a i Startita.

Miloš Paunović, zadužen za CSR aktivnosti u Nordeusu objašnjava zašto su se odlučili da naprave prostor namenjen zajednici:

Radujemo se što lansiramo Nordeus Hub, prostor za deljenje znanja, povezivanje ljudi i učenje novih veština. Nordeus je na zadatku razvoja digitalne zajednice u Srbiji i prepoznali smo potrebu zajednice za postojanjem potpuno opremljene učionice i meetup zone na Novom Beogradu.

Hub se prostire na 165 kvadrata i sastoji se iz prostora za meetupe i predavanja, kao i opremljene učionice koja je prilagođena za radionice, kurseve i druge “hands-on” edukativne aktivnosti.

Kako kažu u Nordeusu, ideja je da Hub postane “platforma” koja će pojedincima i organizacijama omogućiti da realizuju svoje programe tako što će im pružiti odgovarajući prostor i opremu.

Tako većina programskog sadržaja koji će se događati u Hubu neće biti organizovana od strane Nordeusa već će prostor biti stavljen na raspolaganje nevladinim organizacijama, IT zajednicima i pojedincima koji imaju želju da organizuju događaje i dele znanje.

Sa Nordeus Hubom želimo da pomognemo da se uveća uticaj organizacija koje rade u IT zajednici. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve organizacije koje žele da koriste ovaj prostor da nam se jave.

Nordeus Hub je otvoren za partnerstvo sa nevladinim i drugim organizacijama na domaćoj sceni koje su posvećene deljenju znanja sa zajednicom, tako da ukoliko imate ideju za događaj, ekipu Nordeus Huba možete kontaktirati ovde.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Nevenka Rangelov

NAPISAO/la članak     5. novembra, 2018.

  • ponedeljak, 5. novembra 2018.

    Svaka cast! Firma kojom se svi mi mozemo ponositi i teziti da jednom uradimo barem delic onoga sto su oni za drustvo!

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu