Nordeus pokrenuo svoj Hub, prostor za zajednicu i deljenje znanja

Nordeus Hub se prostire na 165 kvadrata i sastoji se iz prostora za meetupe i predavanja, kao i opremljene učionice koja je prilagođena za radionice, kurseve i druge “hands-on” edukativne aktivnosti.

Danas je počeo sa radom Nordeus Hub, prostor za događaje namenjen programerskoj i dizajnerskoj zajednici u Beogradu. Događaj kojim je Hub zvanično počeo sa radom jeste beogradsko izdanje Google Launchpada, petodnevnog mentorskog programa za startape u organizaciji Google-a i Startita.

Miloš Paunović, zadužen za CSR aktivnosti u Nordeusu objašnjava zašto su se odlučili da naprave prostor namenjen zajednici:

Radujemo se što lansiramo Nordeus Hub, prostor za deljenje znanja, povezivanje ljudi i učenje novih veština. Nordeus je na zadatku razvoja digitalne zajednice u Srbiji i prepoznali smo potrebu zajednice za postojanjem potpuno opremljene učionice i meetup zone na Novom Beogradu.

Hub se prostire na 165 kvadrata i sastoji se iz prostora za meetupe i predavanja, kao i opremljene učionice koja je prilagođena za radionice, kurseve i druge “hands-on” edukativne aktivnosti.

Kako kažu u Nordeusu, ideja je da Hub postane “platforma” koja će pojedincima i organizacijama omogućiti da realizuju svoje programe tako što će im pružiti odgovarajući prostor i opremu.

Tako većina programskog sadržaja koji će se događati u Hubu neće biti organizovana od strane Nordeusa već će prostor biti stavljen na raspolaganje nevladinim organizacijama, IT zajednicima i pojedincima koji imaju želju da organizuju događaje i dele znanje.

Sa Nordeus Hubom želimo da pomognemo da se uveća uticaj organizacija koje rade u IT zajednici. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve organizacije koje žele da koriste ovaj prostor da nam se jave.

Nordeus Hub je otvoren za partnerstvo sa nevladinim i drugim organizacijama na domaćoj sceni koje su posvećene deljenju znanja sa zajednicom, tako da ukoliko imate ideju za događaj, ekipu Nordeus Huba možete kontaktirati ovde.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Nevenka Rangelov

  • Monday, 5. November 2018.

    Svaka cast! Firma kojom se svi mi mozemo ponositi i teziti da jednom uradimo barem delic onoga sto su oni za drustvo!

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu