Domaća igra, Nordeusov Heroic — Magic Duel, izdvojena kao igra dana na AppStore-u

Heroic — Magic Duel je početkom jula lansirana za globalno tržište za Android i iOS operativne sisteme.

AppStore je danas među istaknutim aplikacijama izdvojio Nordeusovu igru Heroic — Magic Duel. Igra je osvanula u sekciji Game of the day (Igra dana) u 132 zemlje, koju svakog dana osvežavaju Apple-ovi selektori ručno biranim igrama dostupnim na AppStore-u.

Ovim povodom na Apple-ovoj prodavnici stoji da se radi o igri za koju je potrebno dobro planiranje i brzo razmišljanje kako biste trijumfovali, kao i da je puna neizvesnih onlajn borbi. A to je zamisao koja inače stoji iza igre — da igrači testiraju talenat, reflekse i taktičko razmišljanje kroz PvP borbe, dok je pred njima i zadatak da unapređuju različite heroje kako bi dominirali nad protivnicima.

Heroic — Magic Duel je početkom jula lansirana za globalno tržište i to i za Android i za iOS operativne sisteme. Ova brzopotezna strateška igra objavljena je nakon što se Nordeus, tvorac najpopularnije mobilne sportske igre Top Eleven, u aprilu vratio fudbalu igrom Golden Boot.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Sanja Vatić

NAPISAO/la članak     25/08/2019

  • Sunday, 25. August 2019.

    SREĆNO! Nadam se da će ih biti još! Divno je što i sa našeg tržišta kreće nešto novo i zanimljivo!

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu