Nedeljni osvrt: Statup Standup, CaseTrek deck i prva investicija, TechPeaks

6. aprila je održan Startup Standup, kojom se prilikom predstavilo 6 najboljih startapova sa Startap Akademije, i to Warrantly, Travelico, Arena, EarnCoupon, Pubsonic i DataMaid. Iz rubrike Startoteka nam dolazi iskustveni članak o tome kako je CaseTrek ekipa struktuirala svoj slide-deck kojim je dobila prvu investiciju. Tu je i prikaz pomenutog decka, a pitanja i dalje možete da pucate u komentarima. Za

Ivan Rašić
08/04/2013

6. aprila je održan Startup Standup, kojom se prilikom predstavilo 6 najboljih startapova sa Startap Akademije, i to WarrantlyTravelico, Arena, EarnCouponPubsonic i DataMaid.

Iz rubrike Startoteka nam dolazi iskustveni članak o tome kako je CaseTrek ekipa struktuirala svoj slide-deck kojim je dobila prvu investiciju. Tu je i prikaz pomenutog decka, a pitanja i dalje možete da pucate u komentarima.

Za kraj smo predstavili TechPeaks, novi akcelerator pokrenut u Severnoj Italiji, a koji poziva preduuzetnike na šestomesečni program prilikom koga bi dobili investiciju, mentorstvo i priliku da se družite sa preduzetnicima iz Evrope.

Ivan Rašić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 8. April, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije