Ne tako obično okupljanje programera u Startit Centru Beograd

U ponedeljak, 1. oktobra u Startit Centar Beograd biće održana prva modna revija za IT-jevce u Startit Centru.

Nakon uspešne kampanje za Matorog Developera, Matori dobija svoju modnu liniju. Nakon modne revije, biće prilike i za networking uz DJ-a i dosta craft piva.

Događaju će se pridružiti i sam Matori koji će prošetati najnovije modele Matori brenda.

Osim modne revije i networkinga, Predrag Spasojević, osnivač Hooloovoo-a, će pričati o razlozima pokretanja ove kampanje i njenim dosadašnjim rezultatima. Da se podsetimo, kampanja je pokrenuta novembra prošle godine i privukla je 2.5 puta više programera nego dotadašnji vidovi promocije.

Događaj je zakazan za 1. oktobar sa početkom u 19 sati. Prisustvovanje na događaju je besplatno, ali je potrebno registrovati se preko ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Tanja Mladenović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu