Najbolji pitch How to Weba – domaći startap DataMaid

U okviru How To Web konferencije, koja se juče i danas održava u Bukureštu, održava se i Startup Spotlight, takmičenje za startape.

Među 32 startapa koji su se pojavili u finalu i imali priliku da se takmiče za glavnu premiju od 10.000 dolara, su i dva domaća startapa, a jedan od njih, DataMaid, dobitnik je nagrade The Best Pitch.

Pored nagrade u vrednosti od 2.000 dolara, iz Data Maida kažu da su dobili odlične povratne informacije na svoj pitch, a među njima i onu koja kaže da je DataMaid novi Tumbrl, kaže nam Katarina Popović, jedan od osnivača ovog startapa.

DataMaid je domaći startap koji stoji iza alata za kreiranje i brzo objavljivanje multimedijalnog sadržaja, a u okviru takmičenja Startup Spotlight imali su priliku da pitch-uju pred predstavnicima 12 akceleratora.

Data Maid omogućava kreiranje i čuvanje multimedijalnih beleški, njihovo jednostavno organizovanje, kao i objavljivanje na blogu ili društvenim mrežama. Sve snimljene beleške se čuvaju na vebu, u timeline formatu, koji olakšava bržu i lakšu selekciju, formiranje priče i jednostavno deljenje na društvenim mrežama ili objavljivanje na blogu.

Ovaj startap bio je polaznik prve generacije Startap Akademije, a pre par meseci primio je prvu seed investiciju od bugarskog Elevena.

Kako izgleda DataMaid timeline sa How to Web konferencije, pogledajte na http://www.datamaidapp.com/htw/#.

 Photo: Dragos Asaftei, How to Web

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jovana Milićević

NAPISAO/la članak     21. novembra, 2013.

  • četvrtak, 21. novembra 2013.

    video link?

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu