Najavljeno lansiranje Pagan Online — nove igre Mad Head Gamesa u saradnji sa Wargamingom

Hack-and-slash sa temom mračne prehrišćanske mitologije pojaviće se 2019. na PC-u.

Marko Marković - 14. Novembar, 2018.

Jedan od naših najproduktivnijih game developera Mad Head Games je izbacio trejler za svoju novu igru i započeo trial period kome možete da se priključite na Pagan-Online.com.

Pagan Online je zamišljen kao hack-and-slash aRPG, sa frenetičnim borbama, moćnim borcima, velikom količinom opreme i neizostavnog gorea, upakovanog u MOBA stil borbi. Misije će biti obogaćene velikim brojem modova i nivoa težine, a single player mode će biti konstantno nadograđivan epizodnim ekspanzijama, tako da je plan da se igra prolazi više puta.

Uroš Banješević, kreativni direktor i suosnivač Mad Head Gamesa igru opisuje ovako.

Sa Pagan Onlineom smo modernizovali kako funkcionišu borbe u top-down aRPGovima, tako što smo po uzoru na MOBA igre stvorili nešto što je brzo, prepuno neprijatelja i veoma izazovno. Jako je uzbudljivo što konačno delimo sa svetom ovu igru – proizvod naše krvi, znoja i suza.

Mad Head Games je započeo 2011. kao developer HOPA igara, a igrom Adam Wolfe najavili su novo poglavlje u radu studija – iskorak ka core žanrovima, mobilnim projektima i samostalnom izdavaštvu. Wargaming, jedan od najpoznatijih game developera i izdavača na svetu koji stoji iza igre World of Tanks, biće izdavač Pagan Onlinea, upotpunjujući ovo kao najambiciozniji projekat Mad Head Gamesa do sada.