Letnja bomba znanja — jednonedeljni online preakceleratorski program za preduzetnike u ranoj fazi

Prijavite se do 10. jula.

Primer by InnoEnergy je pre-akceleratorski program namenjen preduzenticima i timovima u ranoj fazi razvoja koji se ove godine po prvi put održava u jednonedeljnom online formatu.  Program počinje 13. jula i trajaće do 21. jula, kada će se održati Demo Day za sve polaznike. 

Rad sa mentorima i predavanja

 Imaćete priliku da kroz praktičan rad, razgovor i predavanja učite od mentora koje čine uspešni preduzetnici i stručnjaci iz različitih oblasti, kao i da savladate neke od najvažnijih metodologija za uspešno građenje novih proizvoda i biznisa.

Tokom programa ćete između ostalog naučiti: kako da kreirate lean canvas, jedan od ključnih alata za biznise u ranoj fazi, kako da upravljate finansijama i dođete do prvih investicija, koji su najvažniji pravni aspekti vođenja startapa, kako da kreirate go-to-market i sales strategije, pitching i pitch deck strukturu.

Uskoro će biti dostupna i detaljna agenda programa.

Kome je program namenjen?

Primer by InnoEnergy pre-akceleratorski program je namenjen svim timovima, individualcima i startapima koji rade na svojim idejama i trenutno se nalaze u opsegu od rane faze do MVP-a i imaju želju da steknu nova znanja kako da unaprede svoja rešenja, povežu se se ljudima iz industrije i potencijalno dobiju finansijsku podršku za dalji razvoj.

Prijave

Prijave traju do 10. jula, nakon ćega će startapi biti obavešteni o rezultatima selekcije, a sam program počinje 13. jula i trajaće do 21.julakada će timovi na Demo Day-u koji će biti organizovan online, imati priliku da pred, regionalnim investitorima i relevantnim predstavnicima iz industrije i žirijem imati priliku predstave svoja rešenja.

Najbolji timovi će imati priliku za dalji proboj na evropsko tržište putem programa InnoEnergy mreže.

Program je besplatan, možete se prijaviti popunjavanjem forme koja se nalazi na ovom linku. Bar jedan član tima je obavezan da prisustvuje svim predavanjima i radionicama.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksandar Arnaut

Unesite termine za pretragu