Karijera u Customer Service-u ⁠— Drugi Customer Service Meetup u novosadskom Startit Centru

Drugi Customer Service Meetup će se održati u utorak, 10. septembra u 18 časova.
negativno_korisnicko_iskustvo

Drugi Customer Service meetup će biti u formi panel diskusije u kojoj će učesnici govoriti o tome kako je tekao put njihove karijere od prvog susreta sa Customer Service-om do danas.

Među panelistima će biti Miha Ambroz iz Databox-a, Vladimir Kravić iz Content Insights-a, Ivana Marković iz Rendered Text-a i Miloš Mihaljević iz GoDaddy-ja. Oni će podeliti svoja dosadašnja iskustva u poslovanju i priče o tome šta sve karijera u CS-u nosi sa sobom, kao i kako vide zaposlene u ovoj oblasti u budućnosti. Prisutni će biti u prilici da čuju u kojim sve pravcima karijera u CS-u može da ide, ali i kako odlučiti da li je određeni pravac pravi izbor za vas. Nakon panela, planirano je da se ostavi prostor za postavljanje pitanja i networking.

Kome je namenjeno okupljanje?

Okupljanje je namenjeno svima koji vide sebe u Customer Service-u i žele da razviju karijeru u ovoj oblasti bez obzira na to da li se već bave ili tek žele da počnu da se bave ovim poslom.

Ko su učesnici?

Miha Ambroz je Customer Success Specialist u kompaniji Databox. Tokom svoje karijere, radio je kao profesor engleskog, videograf, glavni urednik, SaaS menadžer za podršku i marketing menadžer. Poreklom je iz Ljubljane, ali je živeo u Pragu, Beogradu i sada u Novom Sadu. U kompaniji Databox svakodnevno pomaže korisnicima u korišćenju njihovog proizvoda, ali se takođe bavi i marketing metrikama.

Ivana Marković je zaposlena u kompaniji Rendered Text kao Customer Support Manager. Ona je svoju karijeru započela u prosveti da bi se nakon tri godine preusmerila na korisničku podršku u IT industriji. Ta promena u karijeri je naizgled bila slučajnost, međutim, kasnije se ipak pokazalo da su je tu dovele i njene sklonosti, ambicije i profesionalna interesovanja koja su uvek u fokusu imala interes i dobrobit klijenata, kao i odnose sa klijentima.

Vladimir Kravić trenutno radi kao Client Support Lead u startapu Content Insights. Iz ove perspektive, kaže da je za njega to i najlogičnija pozicija, ali ga je tu dovelo decenijsko iskustvo na različitim poslovima u IT struci, uz splet nekih drugih znanja i veština koje nisu u direktnoj sprezi sa informacionim tehnologijama. Kao problem solver-u, nije mu bilo teško da se za kratko vreme prilagodi dinamičnom okruženju u kompaniji sa jedne, i svakodnevnim zahtevima ili problemima klijenata sa druge strane.

Miloš Mihaljević je zaposlen u kompaniji GoDaddy kao Team Lead/Supervizor podrške za ManageWP platformu. Kao nekadašnji veb developer, radeći sa klijentima pronašao je svoju strast u pomaganju ljudima sa različitim problemima vezanim za veb što ga je dovelo do firme Devana i pozicije Customer Happiness agenta. Danas vodi tim od 16 ljudi koji pomažu ljudima/agencijama širom sveta u održavanju njihovih WordPress sajtova.

Prijava

Drugi Customer Service Meetup će se održati u utorak, 10. septembra u 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava obavezna putem ovog linka. Takođe prijava može da se izvrši i na meetup sajtu.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu